Pénzkereset

Oriflame pénzkereset

Az Oriflame szinte az egyetlen olyan pénzkereseti lehetőség, ahol tőkebefektetés és kockázat nélkül, korra, nemre, iskolai végzettségre való tekintet nélkül, kötetlen munkával, saját magunk által választott munkatársak segítségével bárki felépítheti saját „üzletét”

Végezhető részmunkaidőben, vagy főállásként, sőt diákmunkaként is. Nem kell hozzá kiváltani a vállalkozói igazolványt!
Ha van naponta 1-2 órád arra, hogy ezzel tudatosan foglalkozz, akkor az Oriflame-mel  megvalósíthatod álmaidat.

A pénzkereset 3 fő módja:

1. Oriflame pénzkereseti lehetőség: Tagként 20% kedvezménnyel vásárolhatunk meg minden Oriflame terméket.
Ha magunk és családunk számára az Oriflame-től szerezzük be a mindennap használatos kozmetikumokat, táplálékkiegészítőket, komoly megtakarításhoz jutunk.

2. Oriflame pénzkereseti lehetőség: Ha  ismeretségi körünkben értékesítjük a termékeket, 25% árréshez jutunk. A kereset ezen részét Azonnali Haszonnak nevezzük, mely a vásárlóink kiszolgálása után azonnal zsebünkben marad. Példa: Ha van 20 vásárlónk, aki átlagban 2000 ft rendelést ad le, 40 ezer forint katalógusáron értékesítünk termékeket. Ehhez kb 32 ezer Ft beszerzési áron jutunk hozzá. Ezáltal 8 ezer Ft azonnali hasznot realizálunk. Minél több terméket értékesítünk, annál nagyobb lesz az azonnali hasznunk is, több pénzt kereshetünk.

3. Oriflame pénzkereseti lehetőség: Lehetőség van csoportépítésre, azaz ismerőseink bevonására az értékesítésbe. Ezáltal meghatványozzuk lehetőségeinket, vásárlóink, ismerőseink számát.  Csoporttársaink szintén csatlakoztathatnak másokat. Minden munkatársunk forgalma után, azaz a teljes csoportforgalmunk után jutalékban részesít bennünket a cég, mely egy 4- 24 %-os táblázat alapján kerül kiszámításra. A saját csoportforgalma után minden csoportunkban lévő tanácsadó megkapja a neki járó százalékot. Ez a többszintű jutalmazási rendszer nagyon igazságos. Nem az keresi a több pénzt, aki a korábban lépett be a hálózatba,vagy, aki ” felül van”, hanem aki hatékonyabban, vagy többet dolgozik. Többek között ebben is különbözik ez az értékesítési forma, az MLM rendszer,  a piramis jellegű rendszerektől. A cég nem a beléptetett munkatársak után, hanem a tényleges forgalom után fizet jutalékot. Ettől korrekt ez a rendszer. Az eladásból származó azonnali hasznon felül a csoportépítés után járó jutalék jelentős jövedelem a csapatépítő munkatársak számára.

A csoportforgalom után jutalék (TUÁ) nem adóköteles, nem szükséges  -egy bizonyos szintig – kiváltanunk a vállalkozói igazolványt! Vásárlásunk erejéig hozzájuthatunk a jutalékunkhoz.  A vásárlásunkat meghaladó, nagyobb összegű jutalék  pedig göngyölíthető, amíg számlaképesek leszünk.

Teljesítmény Utáni Árengedmény (TUÁ) skála:

       BP          BV%-ában

   10000             24%
     6400             20%
     3200             16%
     2000             12%
     1000              8 %
       500               4%

SZÁ (Szépségtanácsadói Ár)
BV (Business Volumen) Nettó ár = SZÁ – Áfa
EÁ: Eladási ár (katalógus ár)
AH (Azonnali Haszon) = Az SZÁ és EÁ közötti 25 %-os árrés.
BP (Bónusz Pont) Oriflame váltószám. 1 BP = 155 nettó forint jelenleg

Ezeken kívül a cég egyéb promócióit, ajándékprogramjait kihasználva is egyéb pénzkereseti lehetőségekhez juthatunk.

Nézd meg a legújabb videót az Oriflame pénzkereseti lehetőségekről:

Keress bizalommal telefonon, vagy e-mailben, szívesen rendelkezésedre állok további információkkal. Használd olyan módon az Oriflame által nyújtott pénzkereseti lehetőségeket, ahogy az számodra  megfelelő. Ha csak magad számára vásárolsz, megteheted, hogy olcsóbb vásárlással pénzt takaríts meg. De dolgozhatsz is, amennyit kedved és időd engedi, hogy komoly jövedelemhez juss az Oriflame által. Az Oriflame Sikerterve a pénzkereset terén korlátlan lehetőségeket biztosít számunkra.

Ha az Oriflame-re tesszük le a voksunkat, mint pénzkereseti lehetőségre, biztosan nem fogunk csalódni! Az Oriflame a világ egyik első számú direkt értékesítéssel foglalkozó szépségipari vállalata. 1967 óta működik, a világ több mint 60 országában, körülbelül 3 000 000 Szépségtanácsadó által értékesíti termékeit és évente 1,5 milliárd eurós éves forgalmat bonyolít le.

Oriflame pénzkereseti lehetőség

Pin It

Szeretnék értesülni az Oriflame akciókról!