Oriflame rendelés

Oriflame rendelés: Vásárolj magad számára Oriflame termékeket egyszerűen, gyorsan, kényelmesen, kedvezményesen, nagyker  áron!

Miért válaszd az Oriflame termékeket? Nézd meg a pár perces videót! 🙂

Pár kattintás a regisztráció és Oriflame rendelésed magad intézheted, saját online felületeden, ráadásul az aktuális katalógus áraknál  20 %-al olcsóbban vásárolhatsz (beleértve az akciós termékeket is)!

Az online Oriflame rendelés leadás 0-24 óráig működik. A munkanap reggel 10-ig leadott rendelés már a következő munkanapon átvehető az általad kiválasztott postán, vagy MOL kútnál, Coop üzletben. Úgy időzítheted az Oriflame rendelést, ahogy számodra kényelmes: akár az anyagi lehetőségeid szerint, pl fizetés, hó eleje időszakra, vagy akár azonnalra, ha minél előbb  szeretnél a termékekhez hozzájutni.

Oriflame regisztrációd után elkészítjük kódszámodat, hogy máris leadhasd az első rendelésedet. Akkor és annyit vásárolhatsz, amire épp szükséged van, mivel az Oriflame tagság semmiféle kötelezettséggel nem jár. Nincs minimum rendelés, és nincs kötelező vásárlás, nem kötelező minden kampányban vásárolnod. Ha szeretnéd, lehetőséged van  a termékek értékesítésére is, így az olcsóbb vásárláson felül jövedelemkiegészítéshez is juthatsz. A csapatépítéssel pedig akár főállású Oriflame-s is lehetsz, mellyel komoly anyagi függetlenséget teremthetsz meg magad számára.

Az Oriflame rendelés leadása számítógépről a legkényelmesebb, de  tabletről, sőt már okos telefonon is szuperül működik. Ha számodra egyszerűbb, rendelésed leadhatod telefonon, levélben, vagy e-mailben  is.

Fontos, hogy érvényes e-mail címmel rendelkezz,  innen tudod majd aktiválni a tagságodat. A rendelés után visszaigazoló e-mailt kapsz és a posta e-mailben és  sms-ben is értesít majd a szállításról, a csomagod  várható érkezéséről. A nevedet is úgy add meg regisztráláskor, ahogy a személyidben is szerepel, mert a postán a csomagátvételkor személyi iratot kérnek bemutatni.

Beállíthatod rendeléskor a szállítás típusát: kérhetsz házhoz szállítást is, de olcsóbb megoldás a postán átvenni a rendelt termékeket. Kiválaszthatod melyik városban, és azon belül melyik postahivatalban, vagy MOL Posta Ponton veszed át a csomagodat, mely   ún. “postán maradó” küldeményként érkezik oda. Postán átvett csomagnál a szállítási díj csupán 599,-

A rendelt csomagot a postáról  5 munkanapon belül kell elhozni.

 Regisztrálj ITT, rövid időn belül e-mailben és telefonon megkeresünk, hogy minden  részletről  tájékoztassunk. Az Oriflame regisztráció ingyenes, a tagsági díj csupán 999 Ft, mely az első vásárlás alkalmával kerül a számládra. Első katalógus időszakodban a 999,- tagsági díjon felül más költség nem kerül felszámításra, szállítási díj sem, akár többször vásárolsz is. A következő katalógus kampány időszakokban  továbbra is  20% engedménnyel számolhatsz, szállítási díj csak a kis rendeléseken lesz:  599 Ft. 50 BP – bónuszpont (kb 11.000 Ft) értékű vásárlás felett elengedi az Oriflame a szállítási  költséget: posta ponton átvett csomag esetén ingyenes a szállítás. 100 BP felett pedig ajándékkal kedveskedik az új tagoknak, Lásd: “Start Program”

Szeretettel várjuk regisztrációdat, mindenben segítünk, az induláshoz ajándék katalógust postázunk számodra! Oriflames vásárlásodkor pedig  a cég ad ajándékba mindig egy új, következő katalógust a csomagodhoz.

Oriflame Regisztráció
* Regisztrációhoz szükséges adatok

 

Pin It