Oriflame rendelés

 

Oriflame rendelés: Vásárolj magad számára Oriflame termékeket egyszerűen, gyorsan, kényelmesen, kedvezményesen, beszerzési áron!

Miért válaszd az Oriflamet? Nézd meg a pár perces videót! 🙂

Pár kattintás a regisztráció, és Oriflame rendelésed magad intézheted, saját online Oriflames felületeden,  az aktuális katalógus áraknál  20 %-al olcsóbban vásárolhatsz.  (beleértve az akciós termékeket is)

Az online Oriflame rendelés leadás 0-24 óráig működik. A munkanap reggel 10-ig leadott Oriflame rendelés már a következő munkanapon  átvehető az általad kiválasztott postán, vagy MOL kútnál, Coop üzletben. Úgy időzítheted az Oriflame rendelést, ahogy számodra kényelmes: akár az anyagi lehetőségeid szerint, pl fizetés, hó eleje időszakra, vagy akár azonnalra, ha minél előbb  szeretnél az Oriflame termékekhez hozzájutni.

Oriflame regisztrációd után elkészítjük Oriflames kódszámodat, hogy máris leadhasd az első Oriflame rendelésedet. Akkor és annyit vásárolhatsz, amire épp szükséged van, mivel az Oriflame tagság  semmiféle kötelezettséggel nem jár. Nincs minimum rendelés, és nincs kötelező vásárlás,  nem kötelező minden kampányban vásárolnod. Ha szeretnéd, lehetőséged van  a termékek értékesítésére is, így az olcsóbb vásárláson felül jövedelemkiegészítéshez is juthatsz. A csapatépítéssel pedig akár főállású Oriflames is lehetsz, mellyel komoly anyagi függetlenséget teremthetsz meg magad számára.

Az Oriflame rendelés leadása számítógépről a legkényelmesebb, de  tabletről, sőt már okos telefonon is szuperül működik. Ha számodra egyszerűbb, rendelésed leadhatod telefonon, levélben, vagy e-mailben  is.

Fontos, hogy érvényes e-mail címmel rendelkezz,  innen tudod majd aktiválni a tagságodat. Oriflame rendelés után visszaigazoló e-mailt kapsz a rendelésedről és a posta is e-mailben és  sms-ben  értesít majd a szállításról, a csomagod  várható érkezéséről. A nevedet is úgy add meg regisztráláskor, ahogy a személyidben is szerepel, mert a postán a csomagátvételkor személyi iratot kérnek bemutatni.

Beállíthatod Oriflame rendeléskor a szállítás típusát: kérhetsz házhoz szállítást is, de olcsóbb megoldás a postán átvenni a rendelt termékeket. Rendeléskor kiválaszthatod melyik városban, és azon belül melyik postahivatalban, vagy MOL Posta Ponton veszed át a csomagodat, mely   ún. “postán maradó” küldeményként érkezik oda. Postán átvett csomagnál a szállítási díj csupán 399,-

A rendelt csomagot a postáról  5 munkanapon belül kell elhoznod.

 Regisztrálj ITT, rövid időn belül e-mailben és telefonon megkeresünk, hogy minden  részletről  tájékoztassunk. Az Oriflame regisztráció ingyenes,  a tagsági díj csupán 999 Ft, mely az első vásárlás alkalmával kerül a számládra. Első katalógusidőszakodban a 999,- tagsági díjon felül más költség nem kerül felszámításra, szállítási díj sem,  akár többször vásárolsz is. A következő katalógus kampány időszakokban  továbbra is  20% engedménnyel számolhatsz,  szállítási díj csak a kis rendeléseken lesz:  599 Ft.  Meghatározott összegek felett pedig elengedi az Oriflame a szállítási  költséget, sőt ajándékkal kedveskedik az új tagoknak, Lásd: “Start Program”

Szeretettel várjuk regisztrációdat, mindenben segítünk, az induláshoz ajándék katalógust postázunk számodra! Oriflames vásárlásodkor pedig  a cég ad ajándékba egy új, következő katalógust a csomagodhoz. Nyomtatvány csomag néven kerül majd automatikusan a számládra, 1 Ft szimbolikus áron.

Oriflame Regisztráció
* Regisztrációhoz szükséges adatok

 

 

Pin It

Szeretnék értesülni az Oriflame akciókról!