Oriflame 15-ös katalógus 2017

Az Oriflame 15-ös katalógus 2017 október 17-től november 6-ig érvényes!

Nézd meg itt a katalógus görgethető változatát:

Mindannyiunk személyiségének sok oldala van. És senki nem érzi ugyanúgy magát minden nap. A 15-ös katalógusban a The ONE Disguise trendi kollekciójával azokat célozzuk meg, akik szeretik kifejezni egyéniségüket, hangulatukat. A kollekció divatos és egyedi stílusának megteremtése érdekében az Oriflame együttműködött Európa egyik legkiválóbb divatiskolával – az Antwerpen Királyi Képzőművészeti Akadémiával. 4 új merész árnyalattal bővül a The ONE tartós körömlakk paletta és 3 új árnyalattal a The ONE Lip Sensation Mousse matt ajakrúzs. A divatos, színes, lendületes kollekció nagyszerű kiegészítője a tökéletes megjelenéshez a The ONE Disguise EDP. Egy figyelemfelkeltő illat azok számára, akik szeretik merész és kihívó oldalukat hangsúlyozni. Sophie Labbé, a parfüm megalkotójának szavait idézve: “Egy parfümnek mindig van kezdete, de soha nincs vége. Kinyitja a végtelen lehetőség világát. ” A kollekcióhoz nagyszerű videó is készült, itt nézhető:

Az Oriflame 15-ös katalógus 2017 kiemelt ajánatairól a videó itt nézhető:

A 2017. 15-ös Oriflame katalógus 5 legjobb ajánlata eladási és szépségtanácsadói árakon:

Az Oriflame tagság semmilyen kötelezettséget nem jelent. Ugyanolyan kedvezményekben részesülhetsz akár csak magad számára vásárolsz, vagy ha Oriflame szépségtanácsadóként a termékek értékesítésével is foglalkozol.

Oriflame tagként 20 %-al olcsóbban vásárolhatsz. Ha csak magad számára szeretnél vásárolni, és nem érdekel az Oriflame üzleti lehetőség, akkor  csak a csillaggal jelölt sorokat töltsd ki a regisztrációs űrlapon. Szeretettel várjuk regsiztrációdat, ajándék katalógust postázunk számodra.

A 999,- tagdíj az első Oriflame vásárláskor kerül felszámításra,  az első kampányban szállítási díjat NEM számít fel az Oriflame!

Oriflame Regisztráció
* Regisztrációhoz szükséges adatok
Pin It

Szeretnék értesülni az Oriflame akciókról!