Oriflame 12-es Katalógus 2017

Az Oriflame 12-es Katalógus 2017 augusztus 15-től szeptember 4-ig érvényes. Igaz, hogy már kifelé megyünk 2017 augusztusból, de még tart a forró, hosszú nyár, az Oriflame a 12-es katalógusban is igazi nyári akciókkal kényeztet minket. A katalógus egyik nagy újdonsága egy szuper innovatív, új formulájú szempillaspirál: érdekessége hogy nagyon vízálló, mégis meleg vízzel könnyen eltávolítható. Olvasd el a katalógus első oldalain a No Compromise (Nincs kompromisszum) szempillaspirál leírását, biztosan meg fog győzni! Ráadásul az akciós szempillaspirál megvásárlása mellett most kedvenc parfümjeinket is féláron vásárolhatjuk meg! Ha van Oriflame szépségtanácsadói kódszámod, akkor egy belső akció keretében a spirálhoz az akciós árnál is még kedvezőbben hozzájuthatsz! (BB Magazin) A 12-es Oriflame katalógus görgethető formában itt nézhető: Nem maradhattak ki az új, szuper trendi kiegészítők: táskák, sálak ékszerek sem:

A 2017 12-es Oriflame katalógus  újdonságok közül még 2 kozmetikumot  emelnék ki, melyek ebben a katalógusban rendelhetőek először:

  1. The One Illuskin Aquaboost alapozó. Légiesen könnyű formulájú, frissítő hatású, könnyen a bőrbe szívódó  alapozó. És mint a nevéből is sejthetjük: csodálatosan hidratál. 20-as fényvédőfaktorral rendelkezik,  hidratáló tulajdonságát egy különleges összetevő, a természetes gleccservíz adja.  Gel Technológia: egy olaj tápláló hatásának és a víz frissességének a kombinációja. 6 árnyalatban rendelhető, 1699,- -os akciós áron, a katalógus 54-55. oldaláról.
  2. Eleo Soft Touch hajolaj: Végre a finom, vékonyszálú hajjal rendelkező hölgyek számára is van megfelelő hajolaj, mely könnyű textúrája miatt nem nehezíti el, még a vékonyszálú hajat sem. Nem kelt zsíros érzetet, mégis hatékonyan táplálja, fényessé, rugalmassá, egészségesebbé teszi hajunkat. Egyszerű a használata: száraz hajra kell alkalmazni oly módon, hogy tenyerünkbe cseppentünk 2-3 cseppet, majd összedörzsöljük a tenyerünket, hogy felmelegedjen az olaj, és így visszük fel a hajra a tövektől a hajvégekig. Nem kell kiöblíteni. A 135. oldalon találod a hajolajat, 1999,- -os akciós áron.

Az új termékeken kívül számos szuper akciót találsz ebben a katalógusban. Lássuk most a legütősebb árakat, ajánlatokat:

Szeretnéd a 2017. 12-es  Oriflame katalógus termékeket 20 %-al olcsóbban, szépségtanácsadói áron, online megvásárolni? Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, még ma beszerzési áron rendelheted meg a termékeket. Az Oriflame tagság semmire nem kötelez, vásárolhatsz csupán magad és családod számára az Oriflames kódszámoddal. Az újonan regisztráló tagoknak az Oriflame most, 2017 augusztus 15-től, szeptember 4-ig, a 12-es katalógus időszakban bevásárlótáska ajándékkal kedveskedik:

Oriflame tagsági kódszámot itt igényelhetsz:

Oriflame Regisztráció
* Regisztrációhoz szükséges adatok

Pin It

Szeretnék értesülni az Oriflame akciókról!