Oriflame 11-es Katalógus 2017

Az Oriflame 11-es Katalógus 2017 július 25-től augusztus 14-ig érvényes.

A katalógus görgethető formában itt nézhető:

 

A 2017. 11-es Oriflame katalógus igazi “Nyári vásár” kiadvány. Nem csak azért, mert rengeteg szuper akciós kedvenc Oriflame termék “ebben az évben a legjobb áron” szerepel benne.  Különlegessége még a katalógusnak az is, hogy a közepébe fűzve egy mini katalógust találunk: “NYÁRI BAZÁR A KÉSZLET EREJÉIG”

A 2017. 11-es Mini katalógust itt az oldalsávban tudod átnézni.  A mini katalógusban eladási árakat találsz, ha van Oriflames kódszámod, természetesen ezeket a termékeket is tagi áron – 20 %-al olcsóbban tudod megvásárolni. Ne késlekedj a rendelés leadásával, a mini katalógus termékei  2017 július 25-től augusztus 14-ig, de legfeljebb a készlet erejéig rendelhetőek.

A 2017. 11-es nagy Oriflame katalógus  sok új terméket sorakoztat fel, Facebookos oldalamon albumba rendezve nézheted át az újdonságokat, itt:

https://www.facebook.com/pg/ildiori/photos/?tab=album&album_id=811875232322706

Számomra a legizgalmasabb újdonság az új, frissítő arcápoló család, az Optimals Hydra. A korábbi Optimals oxigénes arcápolók utódja, minden korosztály számára, akinek extra hidratálást igényel a bőre.  A tisztító páros univerzális, a krémekból pedig 3 féle kapható: száraz- érzékeny, normál-kombinált, és zsíros bőrre való arcápolók.

Lapozd fel a 2017. 11-es BB Magazint: Oriflame tagként most fantasztikus bevezető áron – az akciós árnál is sokkal kedvezőbben juthatsz hozzá az Optimals Hydra arckrémekhez.

Az “Ebben az évben a legjobb áron” akciók közül pedig itt egy páratlan lehetőség:

Volare Eau de Parfum  50 ml –  5999,- helyett 1999,-

Egy kifinomult, érzéki illat az elegáns rózsa buja aromájával. A Volare Eau de Parfum az ibolya, a bazsarózsa, a rózsa és a praliné romantikus aromacsokra.

Oriflame tagként ezt a csodás Volare parfümöt is még 20 %-al olcsóbban, 1599 Ft-ért  megrendelheted. Az Oriflame tagság semmilyen kötelezettséget nem jelent számodra. Kereshetsz pénzt az Oriflame termékek értékesítésével, de lehetsz tag akkor is, ha csak magad számára vásárolsz.  Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, 24 órán belül elkészítjük az online vásárláshoz szükséges Oriflames  kódszámodat, minden részletről tájékoztatunk, és ha kéred, ajándék Oriflame katalógust  postázunk számodra.

Oriflame Regisztráció
* Regisztrációhoz szükséges adatok

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It

Szeretnék értesülni az Oriflame akciókról!